Супи з правильним складом ідеально вписуються в дієту для схуднення або просто допомагають підтримувати струнку фігуру. Здоровий суп має низьку калорійність, проте забезпечує чудове зволоження та є джерелом вітамінів, мінералів і клітковини.
Завдяки останній суп забезпечує відчуття ситості надовго. Для приготування знадобляться наступні продукти:
- 2 помідори;
- 2 моркви;
- 1 петрушка;
- невеликий шматочок селери;
- біла частина цибулі-порею;
- 3 зубчики часнику;
- 2 столові ложки подрібненої петрушки;
- 2 столові ложки подрібненої цибулі-шніт;
- 2 столові ложки оливкової олії;
- 1,5 літра води;
- 2 зерна запашного перцю;
- 2 лаврових листки;
- сіль, перець (за смаком).
Приготування
Бланшуйте помідори та очистіть їх від шкірки. Очистіть моркву, петрушку та селеру. Наріжте їх дрібними шматочками. Промийте та наріжте цибулю-порей. Також наріжте очищені зубчики часнику.
Хто отримає +4200 грн до пенсії: 2 категорії щасливчиків
Пенсіонерам доплатять 1000 гривень щомісяця
Шкільних іспитів не буде: що чекає на учнів і випускників
В Україні планують ввести ще одну пенсію
Розігрійте оливкову олію в антипригарній каструлі. Обсмажте на ній кілька хвилин овочі: моркву, петрушку, селеру та цибулю-порей. Ближче до кінця приготування додайте часник.
Залийте овочі водою в каструлі. Додайте духмяний перець і лавровий лист. Доведіть до кипіння.
Варіть суп на повільному вогні приблизно 20 хвилин. Процідіть бульйон і поверніть до нього овочі. Знову доведіть до кипіння, додавши нарізані помідори. Приправте сіллю та перцем до смаку.
Подавайте суп з усіма овочами, посипавши рубаною зеленню. Щоб суп був ситнішим, зваріть його окремо та додайте пшоно.Також для ситості можна додати відварене яйце.
Це не тільки корисно. Це ще й смачно!
Раніше портал Знай писав про ніжний сирний пиріг з грушею та камамбером: десерт, який налаштує на затишок та осінь, рецепт
Крім того, ми повідомляли про кабачковий торт зі смаком шоколаду: ніхто не здогадається, з чого ви його приготували.
Також портал інформував про рецепт заправки для салатів, що знижує вагу.