Яблучну пасту легко приготувати, а потім смакувати нею довгий час. Це ідеальний рецепт, якщо у вас є діти - тепер вам не доведеться довго гадати, чим намастити хліб.
Читайте Знай в Google News!
Рецептом приготування смачної яблучної пасти поділився сайт "GracefuLlittleHoneyBee".
Інгредієнти:
- 18 яблук (приблизна кількість)
- 1/2 ст. ложки ванілі
- 2 ч. ложки кориці
- 1/2 склянки цукру
- 2/3 склянки коричневого цукру
Працюй або жебракуй: пенсіонерів поставили перед вибором
Повістка змусить йти до ТЦК, а не у суд: в ухилянтів відібрали останню лазівку
Київстар скасовує популярний пільговий тариф: яку альтернативу пропонує, зокрема, пенсіонерам
Українцям дали шанс збільшити "Тисячу Зеленського" ще на 100 грн: як отримати бонус
Приготування яблучної пасти:
Спершу очистіть яблука від шкірки та серцевини. Наріжте їх кільцями, посипте ваніліном. Варіть скибочки яблук на повільному вогні протягом 8 годин.
Після цього розімніть яблука. Додайте до яблучної маси корицю та цукор. Готуйте знову протягом 6 годин. А тоді перебийте блендером до однорідності.
Для консервування стерилізуйте яблучну пасту протягом 10 хвилин або зберігайте в холодильнику 2-3 тижні.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.
Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.