Якщо у вас в холодильнику завалялися 2 яйця і половина головки капусти, то з цього набору можна приготувати дуже смачну страву. Капустяний млинець можна подати на обід, вечерю або перекус.
Інгредієнти:
- капуста - чверть або половина
- зелена цибуля - 1-2 шт
- сіль
- сушений часник
- яйце - 2 шт
- рослинна олія
- борошно - 2-3 ст. л.
- сіль / перець - за смаком.
Приготування:
1.Беремо качан капусти і шаткуємо його. Перекладаємо в миску, солимо. Далі мнемо капусту так, щоб вона пустила сік і залишаємо на 10 хвилин.
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
2. Тим часом дрібно ріжемо цибулю і додаємо до капусти.
3. В овочеву суміш додаємо два яйця і сушений часник. Можна сіль і перець за бажанням.
3. Перемішуємо всі інгредієнти і висипаємо 2 столових ложки борошна. Знову перемішуємо наше "тісто".
4. Сковороду змащуємо олією і викладаємо рівномірно капустяну масу.
5. Ставимо сковороду на маленький вогонь і накриваємо кришкою. Смажимо наш млинець близько 15 хвилин, далі перевертаємо і тримаємо ще 5-7 хвилин на вогні.
6. Далі подаємо наше блюдо до столу. Смачного.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Мультивітамінний салатик "Варя" подарує неземне задоволення: рецепт, який повинен бути на кожній кухні
Як повідомляє портал «Знай.иа» Соковитий Польський бігос з сосисками в мультиварці-готуємо вкуснотищу на всю сім'ю
Також «Знай.иа " писав, що Солянка а-ля похмільний суп-рецепт для перших днів січня: голова-свіжа, а душа-задоволена