Салат "Вінегрет" не обов'язково готувати за класичним рецептом. До нього можна, наприклад, додати яблуко, а заправити йогуртом. Така комбінація складників надасть салату легкості та зовсім іншого, та не менш цікавого, смаку.

Салатом "Вінегрет" з яблуком поділився телеграм-канал "Вегетаріанські рецепти".

Інгредієнти:

  • 3 маленьких буряки;
  • 3 картоплини;
  • 3 морквини;
  • 1 яблуко;
  • 7 маленьких маринованих огірочків;
  • 1/4 ч. л. солі
  • 1/4 ч. л. перцю
  • 60 г грецького йогурту або сметани для заправки

Червоний буряк, фото: кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Буряк, моркву та картоплю завчасно відварити і нарізати маленькими кубиками. Яблуко очистити і теж нарізати кубиками. Те саме зробити й з маринованими огірками.

У велику миску скласти всі нарізані інгредієнти для салату. Посолити і поперчити на власний смак. Заправити вінегрет йогуртом або сметаною. Добре перемішати.

Яблука, фото: pixabay.com

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву

Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.