Салат "Шматочок кавуна" з куркою, сиром і свіжими овочами — барвисте, соковите і дуже апетитне блюдо. Салат складається з простих, цілком доступних продуктів, та й готується дуже просто.

Інгредієнти:

  • Копчена куряча грудка - 350-400 г
  • Яйця - 2-3 шт
  • Твердий сир - 150 г
  • Помідори - 2 шт
  • Огірки - 2 шт
  • Маслини без кісточок - 3-4 шт
  • Майонез

Приготування:

1. Копчену грудку дрібно нарізати на кубики (можна використовувати просто варену грудку).

Популярні новини зараз

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

2. Яйця, сир і огірки натерти на дрібній тертці. З огірків віджати рідину.

3. Помідори розрізати навпіл, прибрати насіння і всю рідину, і нарізати на дрібні кубики.

4.Першим шаром укласти на тарілку у формі півмісяця нарізану грудку, другим шаром йдуть яйця, третім -сир, кожен шар промазати майонезом або сметаною. Якщо будете просочувати сметаною, то краще трохи присолити кожен шар.
Треба зібрати салат так, щоб внутрішня частина півмісяця була тонше зовнішньої сторони.


5. У внутрішню частину півмісяця викласти помідори - це буде м'якоть кавуна, а зовнішню частину обкласти огірками - це буде зелена шкірка.

6. Між червоною м'якоттю і зеленою шкіркою залиште білу смужку з сиру. Розріжте кожну маслину на чотири частини і прикрасьте ними червону частину салату - це буде насіння кавуна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Салат "вінегрет" з яблуком і йогуртом: легкий рецепт для підтримки фігури в форм

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мультивітамінний салатик "Варя" подарує неземне задоволення: рецепт, який повинен бути на кожній кухні

Також «Знай.иа " писав, що Що приготувати на Новий рік, щоб не розтовстіти: корисний "Олів'є", шуба без оселедця і не тільки