Домашні ковбаски з м'ясом та картоплею, запечені у духовці, виходять настільки смачними, що, спробувавши їх, ви не захочете більше купувати магазинні.
Інгредієнти:
- м'ясо;
- картопля;
- спеції: сіль, перець, або інші на ваш смак;
- часник;
- гірчиця в зернах;
- кишка.
Приготування:
М’ясо можна брати будь-яке. Наприклад, добре підійде змішане - жирна свинина + курятина. Головне, щоб було не сухе, а з жирком, тоді і ковбаска буде соковита.
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Спершу м’ясо та картоплю порізати кубиками. На 1 частину м’яса брати 2 частини картоплі. Вимішати з рештою інгредієнтів. Цією масою начинити нещільно кишку, сформувати ковбаски, потрібного розміру та перев'язати їх ниткою.
Тепер покласти ковбаски в киплячу воду і проварити на маленькому вогні 15-20 хв. Витягнути і дати охолонути. При потребі забрати нитки. Після цього запекти в попередньо розігрітій до 180-200 градусів духовці до рум‘яної скоринки.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості