Грибні млинці можна приготувати з різними варіантами начинки, експериментуючи зі складниками на свій смак. Пропонуємо вам спробувати три найкращі начинки для млинців з грибами.
Рецептом грибних млинців та варіантами начинки для них поділився телеграм-канал "Вегетаріанські рецепти".
Інгредієнти для млинців:
- 1 велика червона цибулина, нарізати
- 1,5 ст. л. оливкової олії
- 6 великих печериць, дрібно нарізати
- 2 щіпки солі або за смаком
- чорний перець за смаком
- щіпка чилі за бажанням
- 150 г цілозернового або звичайного пшеничного борошна
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1/2 ч. л. розпушувача
- 200 мл води
Інгредієнти для начинки № 1-песто:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
- 3 ст. л. смажених кедрових горіхів
- велика жменя базиліка
- 1 зубчик часнику
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1 ч. л. солі
- сік 1/2 лимона
- чорний перець за смаком
- вода
Інгредієнти для начинки № 2-смажені помідори:
- 3 великі жмені помідорів чері
- 1 ст. л. рослинної олії
- солі
Інгредієнти для начинки № 3-пряні баклажани:
- 1 цибулина, нарізати
- 1 ст. л. рослинної олії
- 3 зубчики часнику, нарізати
- 1 баклажан, нарізати невеликими кубиками
- 1 ч. л. паприки
- насіння кмину
- 1 ч. л. коріандру
- 3 помідори, нарізати
- 1 ст. л. томатного пюре
- щіпка солі
- чилі, свіжа м'ята, свіжий коріандр за смаком
Приготування:
Спершу на сковороді обсмажити цибулю на олії протягом 7-8 хвилин, поки вона не стане м'якою і карамелізованою. Додати в сковороду гриби, обсмажити кілька хвилин до м'якості і легкого рум'янцю. Зняти з вогню і добре приправити сіллю, перцем і чилі.
У кухонний комбайн або блендер скласти всі інгредієнти, що залишилися для млинців і збити до отримання однорідного тіста. Додати гриби, ще раз трохи збити. Посмажити млинці на розігрітій сковорідці, змащеній олією.
Для приготування начинки-песто, додати всі інгредієнти в кухонний комбайн або блендер і збити до бажаної консистенції.
Щоб приготувати начинку з помідорів, потрібно викласти чері у велике деко і скропити 1 столовою ложкою оливкової олії. Запікати на середньому вогні 30 хвилин або до м'якості і невеликого рум'янцю.
Для приготування баклажану зі спеціями, потрібно у великій сковороді на олії обсмажити на слабкому або середньому вогні до м'якості і легкого рум'янцю. Додати часник і готувати ще кілька хвилин. Тоді додати баклажани і обсмажити 2-3 хвилини до м'якості. Додати помідори, томатне пюре, перець, кмин, коріандр і готувати ще приблизно 10 хвилин. Приправити сіллю, чилі, свіжою м'ятою і коріандром.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості