Шоколадні цукерки з арахісовою пастою в домашніх умовах-дуже простий і швидкий рецепт. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Інгредієнти:

  • шоколад молочний 100 г
  • молоко 2.5% 2 ст. л
  • арахісова паста 25 г

Приготування:

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Шоколад розтопити з додаванням молока на водяній бані. Викласти по чайній ложці шоколаду в формочки для кексів. Розподілити по бортиках форм. Поставити в морозилку на кілька хвилин до застигання. Потім додати чайну ложку арахісової пасти в якості начинки в кожну форму, знову поставити в морозилку на кілька хвилин.

Дістати формочки з морозильної камери, зверху начинки знову розподілити по ложці шоколаду і знову відправити в морозилку до повного застигання.

Нагадавши, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку

Як повідомляв портал " Знай.ІА", варення з ревеню і апельсина-незвичайний рецепт ароматного ласощі на зиму. Ароматне варення має приємні цитрусові нотки свіжості і незвичайний смак

Також " Знай.ІА " писав, риба в томатному соусі-універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби