Лимонне печиво - одне з солодощів, яке варто приготувати вдома. Простий спосіб приготування опублікував телеграм-портал Прості рецепти.
Лимонне печиво має ефектний зовнішній вигляд, особливо якщо готувати його вдома.
Великі кружечки з красивими тріщинками викликають бажання їх спробувати. До того ж приготоване в домашніх умовах печення дуже м'яке, розсипчасте і ароматне.
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Інгредієнти
- вершкове масло – 125 г;
- борошно-200 г;
- яйце – 1 шт.;
- лимон-2 шт.;
- розпушувач -1/2 ч. л.;
- цукрова пудра – 150 г;
- сіль-щіпка.
Алгоритм приготування
- Збиваємо масло і цукрову пудру блендером до кремової консистенції.
- Розбиваємо в суміш яйце і збиваємо її до тих пір, поки вона не стане повітряної.
- Додаємо борошно, розпушувач, сіль, сік і цедру лимонів. Накриваємо отримане тісто кришкою і поставте в холодильник на 2 години, поки воно не затвердіє.
- Розкачуємо тісто на посипаній борошном поверхні товщиною 1,5 см.
- Вирізаємо з нього печиво, викладаємо на деко і запікайте при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Раніше портал Знай.иа називав рецепт від співачки М'яти панкейків з карамелізованими мандаринами. Юлія Загорська, більш відома як М'ята, є популярною українською співачкою, яка останнім часом часто радує шанувальників рецептами смачних страв, нарівні з Володимиром Ярославським.
Також ми повідомляли про приготування французької юшки швидко і смачно. Відмінність іноземної страви від нашого українського аналога-використання морепродуктів.
Також Знай.uа описував приготування супу з яблук, щоб здивувати бабусю: рецепт, якому позаздрить Клопотенко і Мартиновська.