В авторській рубриці "Танцюй і готуй", яка виходить по буднях у програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна", кулінарний ентузіаст і відомий телеведучий Григорій Герман ділиться унікальними перевіреними рецептами найрізноманітніших страв. Експерт розповів, як всього за 30 хвилин приготувати смачний зимовий сніданок з гарбузом, який буде чудово поєднуватися з чаєм, кавою або молоком.
Для приготування гарбузових сконів знадобляться:
Борошно - 400 г
Масло - 80 г
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Цукор - 6 ст. л.
Запечений гарбуз – 150 г
Яйце – 1 шт.
Розпушувач тіста - 1 ст. л.
Солі
Мускатний горіх
Мелений імбир
Молоко-3 ст. л.
Цукрова пудра - 1 ст. л.
Кориця
Спочатку слід просіяти борошно, додати в неї вершкове масло кімнатної температури і ретельно перетерти. Запечену охолоджену гарбуз додати до маси і знову перетерти. Додати яйце, цукор, мелений імбир, розпушувач і дрібку солі. Замісити м'яке тісто. Посипати готове тісто борошном і розкачати товщиною 1-1,5 см.
На деко викласти пергаментний папір. За допомогою кулінарного кільця вирізати круглі скони і відправити їх на деко. Запікати в розігрітій духовці при температурі 210 градусів приблизно 15 хвилин.
Поки скони охолоджуються, змішати молоко, цукрову пудру і мелену корицю – повинна вийти в'язка помадка. Змастити солодкою сумішшю скони. Приємного апетиту!
Нагадаємо, що цибуля, борошно і коньяк: Григорій Герман винайшов блюдо, від якого ахне навіть Руслана Писанка, повний рецепт
Раніше повідомлялося, що ввощний паштет з часником від Григорія Германа: готується швидше, ніж закінчується реклама по телебаченню