У холодні зимові вечори хочеться чогось ситного і поживного. Якщо супи і борщі вам вже набридли, а звичних рагу не хочеться, спробуйте закатати на зиму грибну солянку. Рецепт опублікували в співтоваристві»домашня консервація".
Отже, що знадобиться для того, щоб приготувати грибну солянку:
- Два кілограми пропущених через м'ясорубку помідорів, або 300-400 грамів томатної пасти. Кількість пасти регулювати на власний смак.
- Півтора кілограма дрібно нашаткованої капусти.
- Півтора кілограма натертої на крупній тертці моркви,
- Півтора кілограма ріпчастої цибулі, порізаного півкільцями,
- півкіло порізаного соломкою болгарського перцю,
- кілограм порізаних скибочками будь-яких грибів,
- три столові ложки солі,
- один дрібно порізаний гострий перчик.
Як готувати:
Всі овочі та гриби скласти в глибоку ємність, посолити. Протушкувати з сіллю під закритою кришкою протягом хвилин 40, можна годину. За 10 хвилин до готовності додати чайну ложку чорного перцю горошком і штук шість-сім лаврових листочків.
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Коли солянка буде готова, влити столову ложку оцтової есенції 9%. Ретельно перемішати, розкласти по банках, закатати.
Вийде приблизно шість літрів солянки.
Нагадаємо, ідеальний сніданок для всієї родини: рецепт пишних оладок на кефірі від Івана Геруна
Як повідомляв " Знай.ua", найлегший рецепт "української" настоянки - Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях
Знай.ua писав, рецепт багатошарового шоколадного торта "Спартак": порадуйте близьких ласощами до солодкого столу