Стало відомо, що додати до борщу, щоб отримати неперевершений смак традиційної української кухні
Цим секретним інгредієнтом користують шеф-кухарі у вишуканих ресторанах. Господині готуючи борщ використовують перш за все томатну пасту або столовий оцет, проте останній компонент часто псує смак страви. Про це розповіла шеф-кухар Ірина Біла.
Професійні кухарі пропонують використовувати такі інгредієнти, у розрахунку на 2 літри води
- Картопля – 2 шт;
- Середній буряк – 1 шт;
- Морква – 1 шт;
- Цибулина – 1 шт;
- Мариновані томати – 5 шт;
- Аджика томатна – 2 ст л;
- Чорнослив – 50 гр;
- Цукор 1;
- Капуста 150 гр;
- Рослинна олія - 2 ст. л. соняшникової олії
- Часник – 2 зубки;
- Сіль та перець на смак.
Ви бачите, що замість томатної пасти пропонують використати суміш маринованих томатів та аджики. Це додасть родзинки у страву, розкриє її смаки по-новому.
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Приготування
Буряк – запекти у духовці та натерти на великій тертці. Цибулю й моркву нарізати тонко та обсмажити, коли цибуля підсмажиться до золотистого кольору, додати буряк та аджику.
У воду можна додати лаврушку. Коли картопля звариться, слід додати порізаний чорнослив, підсмажку, та натерті мариновані помідори. Часник слід додавати наприкінці. Перед тим, як подавати страву до столу, слід витримати 20-30 хвилин, щоб борщ увібрав у себе в спокійному стані усі смаки.
Нагадаємо, раніше стала відома рецептура для ідеальних оладок на кожен день, сніданок буде поживним та смачним.
Як повідомляв портал "Знай.ua", млинці за цим рецептом у вас точно вийдуть, секрет у картопляному тісті.
Також "Знай.ua" писав, що запіканка від кухаря Мастер-шеф Володимира Ярославського.