Всі ми любимо солоденьке, а особливо його смак стає незабутнім, коли воно приготовлено своїми руками. Всі вже давно звикли до домашніх кексиків або ж тортиків, тому хочеться приготувати щось новеньке.
Саме тому пропонуємо вам приготувати шоколадний плавлений сир, який ви з легкістю зможете намазати на хрусткий тост і насолодитися смачним чаєм. Рецептом цієї незвичайної страви поділилися в Телеграм-каналі "Солодкий стіл".
⠀
Інгредієнти:
творог - 360 гр.;
молоко - 70 мл.;
вершкове масло - 50 гр.;
цукор – 100 гр.;
какао-порошок - 2 ст. л .з гіркою (26 гр.);
сода - половина ч. л. (3 гр.);
сіль - щіпка.
⠀
Спосіб приготування:
Гороскоп на тиждень 22-28 грудня для всіх знаків Зодіаку: кінець Козорогів, справи Дів та підвищення Овнів
В Україні хочуть жорстко карати мобілізованих, які пішли у СЗЧ: що їм загрожує
Здорожчання мобільного зв'язку: українцям дали шанс суттєво зекономити
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Для початку змішуємо сир, молоко, соду, какао, цукор, сіль, вершкове масло. Все це потрібно перебити блендером до однорідності.
Після цього в каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Зверху встановлюємо ємність з сирною масою. Готуємо на водяній бані, постійно помішувати. Коли сир почне плавитися, маса спочатку стане рідкою, але потім почне густіти.
Якщо ваша сирна маса погано плавиться, можна додати трохи соди. Знімаємо масу через 15 хвилин і охолоджуємо. Приємного апетиту!
Також Знай писав, чи впорається будь-яка господиня: ситний рецепт торта на кефірі зі сметанним кремом. Рецепт ситного торта з кефіром на Ваше свято
Раніше Знай повідомляв, молочні коржики за рецептом з "маминого зошита": мінімум інгредієнтів і 15 хвилин на підготовку. Рецепт смачних і ароматних молочних коржиків, як у мами