Такий ай можна приготувати не тільки як смаколик, але як профілактичний в холодну пору року.
У мережі виклали рецепт справжньої знахідки - яблучного чаю, який прийдеться до смаку будь-кому і гурманам і дітям і вишуканим гостям.
Для того, щоб приготувати напій слід мати під рукою такі складники
- Яблука 4 шт
- Імбир 40 гр
- Кориця 1 паличка
- Кардамон 1 ст.
- Вода 800 мл
- стевія за смаком
Приготування:
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
- У яблук спеціальним ножем видалити серцевину.
- Нарізати яблука кільцями.
- Корінь імбиру очистити та натерти на середній тертці.
- Скласти імбир та яблука в термос, залити гарячою водою 95 градусів, додати стевію та спеції.
Слід, щоб напій як слід настоявся, тому краще приготувати його наперед, хвилин за 30-40 до того, як подавати до столу.
Краще залишити у термосі на ніч. Як підбадьорливий напій, цей чай рекомендується пити у першій половині дня.
Перед тим, як подавати, процідіть напій через ситечко в чайник. Все залежить від вашого бажання, ви можете дати чаю можливість охолонути.
Але найкраще він смакує теплий з паличкою кориці, підсолоджений медом або цукром.
Якщо ви вирішили зробити літній чай, лід який ви будите в нього додавати, обов'язково повинен бути виготовлений з чистої кип'яченої дистильованої води, щоб уникнути розладу шлунка.
Нагадаємо, раніше кухарі показали, як виглядає ідеальний сніданок для дитини.
Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі з'явився ситний рецепт торта на кефірі зі сметанним кремом
Також "Знай.ua" писав, як приготувати молочні коржики за рецептом з "маминого зошита".