Відомий український кулінар Євген Клопотенко порадував українців новим рецептом. На цей раз він сподобається любителям солодких десертів.
Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими рецептами, які модно приготувати самостійно на кухні, якщо у вас видався вільний час.
Приготувати він вирішив так зване молочне желе за допомогою зміни стану молока. І при цьому, не потрібно ніяких особливих зусиль для цього.
"Розповідаю, що потрібно зробити: 25г желатину залити 100мл молока і залишити на 10 хвилин, щоб він набряк і спрацював в рецепті. 300 мл молока довести до кипіння, дати трохи охолонути, додати цукор (регулюйте його кількість самі), перемішати, додати набряклий желатин і перемішати знову, щоб той розчинився" - пише Євген Клопотенко.
Потім ставите в форми, остуджують, і в холодильник приблизно на шість годин. Все, це дуже просто, можна приступати до трапези.
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Також, швидше за все вам захочеться урізноманітнити це блюдо, і це можливо зробити додавши туди Різне варення за смаком. Як стверджує сам Євген Клопотенко, це точно того варте, і хоч раз у житті потрібно спробувати.
Нагадаємо, що готує страви з лося? Шеф-кухар Євген Клопотенко потрапив у поле зору поліції, деталі скандалу
Раніше повідомлялося, що "МастерШеф" Євген Клопотенко зізнався, що легко доводить його до сказу і купи матів
Також, Євген Клопотенко "пірнув" в кислу капусту і показав, як вона може поліпшити життя: "Ваша суперсила"