Для досвідчених кулінарів не секрет, що чим більше яєць в бісквіті, тим він виходить пишніше і смачніше. Однак мало хто знає, що існує рецепт бісквіта, який готується взагалі без яєць! Цим секретом поділилися в співтоваристві "Прості рецепти" в телеграмі.
Отже, якщо ви задумали спекти бісквіт без яєць, вам знадобляться такі інгредієнти:
- Кефір - один стакан;
- цукор - один стакан;
- рафінована соняшникова олія-дві столові ложки;
- сода-один чайна ложка.
- Оцет,
- борошно (тісто має вийти, як густа сметана);
- при бажанні можна додати горіхи, мак або родзинки.
Як готувати:
Беремо велику миску, з'єднуємо в ній кефір, цукор, соняшникова олія. Додаємо соду, погашену оцтом, і борошно. Отриману масу збити за допомогою міксера (або перемішати за допомогою віночка).
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Тісто в результаті повинно вийти, як густа сметана.
Вилити тісто у форму для випічки, і випікати при температурі 180 градусів до готовності.
Цей рецепт бісквіта підійде і для тортів, і для святкових пирогів.
Нагадаємо, що ними ласував ще Іван Франко: легендарні українські Вергуни, рецептом яких вже понад 100 років
Раніше повідомлялося, що рецепт швидкого печива з морквяного тіста: тепер діти не зможуть відмовитися від корисного овоча. Смачний і ситний перекус. Сподобається як дорослим, так і діточкам.
Також, рецепт багатошарового шоколадного торта" Спартак": порадуйте близьких ласощами до солодкого столу.