Сирники - страва, яка знайома всім з дитинства. Саме з цією стравою у більшості асоціюються найприємніші спогади дитинства.
Однак, якщо не мати гарного та перевіреного рецепта приготування сирників може стати справжнім випробуванням. Адже вони можуть розвалюватися та не тримати купи. Тому пропонуємо вам рецепт, який точно вийде у всіх господинь з першого разу, передає портал "zaxid.net".
Інгредієнти:
- сир 500 гр
- яйця 1 шт
- цукор 1 ст. л.
- манка 3 ст. л. + 3 ст. л.
- олія для смаження
- дрібка солі
Спосіб приготування:
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Для початку потрібно добре розтерти сир, можна пропустити через м’ясорубку. Додати яйце, дрібку солі, цукор і добре перемішати. Додати 3 ст. ложки манки, знову перемішати. Залишити суміш в спокої хоча б хвилин на 10, а якщо маєте більше часу - на півгодини.
Мокрими руками сформуйте з сиру кульки. Висипати решту манки на тарілку, обкачати кожний сирник у манці, надаючи йому бажаної форми. Смажити в олії на добре розігрітій пательні з двох боків до гарного золотистого кольору.
Готові сирники можна подавати зі сметаною або ж улюбленим варенням. Смачного!
Також Знай писав, соковита і ароматна курочка на солі з хрусткою шкіркою, рецепта простіше не буває - тільки 2 інгредієнта. Приготувати хрустку курочку на солі дуже просто
Раніше Знай повідомляв, рецепт оладок з гречаних пластівців: для приготування потрібно всього півгодини. Рецепт оладок, на які потрібно всього лише півгодини. Сподобається всій родині