Борщ - традиційна страва української кухні, яку досить просто приготувати. Навіть кулінарам початківцям під силу приготування цієї страви, втім, іноді можна зіткнутися з тим, що борщ не виходить насиченого червоного кольору. Як це виправити розповіли на сторінці gotovim.online в instagram.

Один з користувачів мережі поскаржився, що борщ виходить блідим і попросив розкрити секрет приготування цієї страви.

Борщ. Фото: YouTube

"Скільки дивлюся у всіх прям червоний борщ, а у мене весь час блідий. У чому секрет", - поцікавилися в мережі.

Як виявилося все геніальне - просто. Борщ вийде насиченого червоного кольору якщо в засмажку додати два інгредієнти: оцет і цукор. Відзначається, що і того, і того потрібно по 2 чайних ложки. Після цього блюдо вийде таким, як і повинно бути.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Щоб борщ вийшов насиченого червоного кольору потрібно всього лише додати 2 чайні ложки 9% оцту в засмажку і 2 чайні ложі цукру для маскування кислинки", - розповіли у відео.

Раніше Знай писав, смачні шоколадні кульки для діточок: корисна альтернатива магазинним сухим сніданкам. Такі шоколадні кульки можна їсти хоч кожен день на сніданок, і вони точно не зашкодять вашій фігурі.

Також ми писали, приголомшливі баклажани - на смак, як м'ясо: простий рецепт ідеального гарніру. Приготувати смачні баклажани з часником дуже просто, тому з рецептом впораються як досвідчені кулінари, так і новачки на кухні.

Нагадаємо, соковита і ароматна курочка на солі з хрусткою шкіркою, рецепта простіше не буває - тільки 2 інгредієнти.