Весна ще не надто тішить сонячними промінчиками, тому від доволі прохолодної погоди може врятувати ароматний гарячий супчик.
Щоб урізноманітнити свій звичний раціон можна приготувати не звичайний суп, а суп з галушками. Його приготування не забере у вас багато часу, однак його смак точно не залишить вас байдужими. Рецептом супу з галушками поділилися у Телеграм-каналі "Український кулінар".
Інгредієнти:
• 460 г курячих стегенець;
• 2 бульби картоплі;
• 1 шт. моркви;
• 1 шт. ріпчастої цибулі;
• 1 велике яйце;
• 3 ст. л. просіяного борошна;
• сіль і спеції;
• 15 г кропу і петрушки (свіжих);
• ½ Червоного болгарського перцю;
• пісне масло.
Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі
Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК
Українцям виплатять солідну допомогу: хто може отримати близько 11 тисяч на місяць
З’явилися нові подробиці здачі Криму під ЧФ росії: Порошенко особисто лобіював (відео)
Спосіб приготування:
Для початку потрібно зварити бульйон з курячих стегенець, половинки морквини і половинки цибулини. Коли він буде готовий, викинути овочі. Зі стегенець зняти м’ясо і повернути в суп. Не забудьте його посолити.
Тепер час додати шматочки картоплі, а поки вона вариться, приготувати засмажку зі шматочків моркви, цибулі і перцю на пісному маслі. Перекласти овочі в суп.
Готуємо галушки. Для цього потрібно з’єднати збите яйце з подрібненою зеленню. Додати пару крапель олії, борошно і 3 ст. л. бульйону з каструлі. Посолити та всипати спеції. Беріть тісто ложкою та кладіть до супу, коли вони спливуть, дочекайтеся закипання і вимкніть плиту. Суп готовий. Смачного!
Нагадаємо, найніжніше бананове тістечко на швидку руку: для ледачих — в мікрохвильовці
Раніше Знай писав, рецепт картопляних крокетів у фритюрі: якщо залишилося трохи пюре і у холодильнику є кілька яєць
Також Знай повідомляв, 5 круп, які не потрібно варити: що приготувати, якщо немає світла та газу, поради від Алекса Якутова