За час війни, яку розв'язала рф на території нашої держави, багато українців відвикли від смачної домашньої їжі. Звичайно, дуже приємно повернутися до ароматних котлеток або биточків, але можна спробувати і щось новеньке.
Як приклад, до гарніру або салату ідеально підійдуть печінкові оладки. Вони дуже легко готуються і продукти на цю страву є скрізь.
Інгредієнти:
- яловича печінка 1 кг
- цибуля ріпчаста 3 шт
- морква 1 шт
- борошно 3 ст. л
- сіль, перець, часник
- масло 2-3 ст. л
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Печінку потрібно помити, обов'язково зняти плівку, нарізати на невеликі шматочки і подрібнити за допомогою м'ясорубки або блендера.
- До печінки додаємо натерту на дрібній тертці моркву, подрібнену в блендері цибулю, борошно, сіль, перець, часник(сушений або свіжий), масло, все перемішуємо.
- Смажимо млинці на розігрітій сковороді, на середньому вогні, під кришкою з 2х сторін.
- На гарнір можна приготувати пюре або запекти картоплю.
Нехай небо над головою будемо мирним, а їжа на столі смачною. Смачного!
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Нагадаємо про салат за копійки з того, що росте під вікном: рецепт з кропивою і кульбабами від Алекса Якутова.
Раніше ми розповідали про ідеальну перловку з м'ясом, яку обожнюють в ЗСУ: швидкий рецепт, можна готувати і на багатті.
Також ми ділилися з вами маленькими секретами для приготування розсипчастого рису: всього три кроки і ідеальний гарнір готовий.