Відомий український ресторатор та зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, як приготувати смачну та ароматну пасту з простих інгредієнтів, які завжди є під рукою у кожної господині.

Рецептом смачної пасти Євген Клопотенко поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Євген Клопотенко зазначив, що просто відварені макарони не подарують жодного задоволення від їжі. Однак, якщо додати один простий та дуже доступний інгредієнт, то все кардинально зміниться.

Рецепт пасти, скріншот

"Одна маленька доступна деталь перетворює просто їжу на їжу, наповнену смаком. Тому будемо вчити вас готувати спагетті альо-ольо. Повірте, там буде все, що треба: і структура, і соусність, і об’ємний смак", - зазначив Клопотенко.

Популярні новини зараз

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

Рецепт пасти від Євгена Клопотенка

Для початку закип’ятіть воду і киньте туди 250 грамів спагеті, варіть їх згідо інструкції на упаковці. Пам’ятайте, що паста має бути пружною.

Рецепт пасти, скріншот

Поки паста готується, візьміть 3 зубчики часнику та поріжте їх тонкими кружальцями. На пательні розігрійте 50 мл олії та обсмажте часник на повільному вогні, 2-3 хвилини, тоді він почне давати горіхові акценти.

Рецепт пасти, скріншот

Готові спагеті перекладіть в окрему посудину, додайте 2-3 ст.л. води, у якій вони варилися, потім киньте подрібнену петрушку, обсмажений часник з олією, посоліть і перемішайте. Ароматні спагеті готові. Смачного!

Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував піцу з маленькими українцями, які були змушені покинути свої домівки: "Підтримуйте своїх"

Раніше Знай писав, дуже гострі помідори за незвичайним рецептом: квасяться тиждень, а задоволення на рік вперед

Також Знай повідомляв, паляниця від Євгена Клопотенка: ароматний український хліб за простим рецептом