Фіналістка шоу "Супермоделі по-українськи " і улюблениця жителів нашої країни Вікторія Маремуха дуже скоро вперше стане мамою.
Дівчина знає, як важливо для будь-якої вагітної жінки харчуватися правильно, щоб не нашкодити своїй дитині. Але ж так хочеться їсти не тільки правильну, але і смачну їжу. Але у самої Вікі завжди припасені секретні рецепти, як наприклад оладки з кабачків.
Оладки з кабачків - дійсно ідеальна страва: це і корисно, і ситно, просто і швидко в приготуванні і неймовірно смачно. Своїм рецептом такої страви поділилася фіналістка другого сезону реаліті "Супермодель по-українськи" (Новий канал) Віка Маремуха.
"Скоро почнеться сезон кабачків, а значить, всі зможуть готувати прості і швидкі страви. Щоб зробити смак більш цікавим, спробуйте додати до сметани сир дорблю і перемішати — подавайте такий соус разом з оладками, буде пікантно", - порадила Віка.
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Інгредієнти:
• кабачок-2-3 шт.;
• борошно – 2 ст. л.;
• яйце – 1 шт.;
• часник-1 зубчик;
• сіль - за смаком;
• кріп-щіпка;
• рослинна олія - для смаження;
• сметана - для подачі;
• сир дорблю (або інший сир з цвіллю) – за бажанням.
Спосіб приготування:
1. Кабачки очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Підсолити і залиште на 10 хвилин випустити сік.
2. Відіжміть виділений сік.
3. Додайте борошно, яйце і часник, натертий на дрібній тертці. Щіпку дрібно нарізаного кропу додайте до маси і перемішайте.
4. Викладіть ложкою невеликі оладки на розігріту з рослинним маслом сковороду. Смажте на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку, поки вони не стануть рум'яними.
5. Подавайте зі сметаною або сметанним соусом з дорблю. Смачного!
Нагадаємо про правильний рецепт салату "Гранатовий браслет", як викладати шари.
Раніше ми повідомляли, що Євген Клопотенко розповів, що можна приготувати з продуктів з гуманітарної допомоги.
Також вам стане в нагоді рецепт меду з бузини від шефа "На ножах" Алекса Якутова: запашне і смачні ласощі з квітів.