Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.

Ектор Хіменес-Браво порадував шанувальників черговим рецептом. Цього разу кулінар розповів, як приготувати простий сезонний салат з овочів з додаванням горіхів, сиру і яблука, яке дає приємну кислинку. Крім того, всі процеси він зняв на камеру і особисто спробував свій шедевр в кінці.

Сезонний салат від Ектора Хіменес-Браво

Інгредієнти:

  • Морква - 100 грам
  • Кабачок – 100 грам
  • Огірок – 100 грам
  • Яблуко зелене - 50 грам
  • Редиска – 20 грам
  • Зелень (петрушка, кінза, м'ята, базилік) - 30 грам
  • Твердий сир - 30 грам
  • Волоський горіх - 15 грам

Заправка для салату:

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще
  • Масло рослинне - 30 мл
  • Лимонний сік - 20 мл
  • Мед - 20 мл
  • Сіль, перець

Ектор Хіменес-Браво зазначив, що зараз практично у кожного українця виникли фінансові труднощі через війну в країні, тому він зробив салат з найпростіших, але смачних інгредієнтів, які обійдуться не так вже й дорого.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Нагадаємо, рецепт ароматного полуничного джему від Ольги Сумської: "Знімаємо стрес біля плити"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, з чим можна поєднувати полуницю: від сметани до перцю з оливковою олією