Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.
Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом простого, але дуже смачного і поживного смаколика - запеченої цвітної капусти. За словами кулінара, з приготуванням впорається будь-яка, навіть недосвідчена господиня.
"Не дорого, легко у виконанні і дуже смачно. Все, як ви любите 😉", - додав Ектор.
Інгредієнти:
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- Капуста цвітна-1 шт
- Приправа каррі - 50 грам
- Лимонний сік - 30 мл
- Оливкова олія - 20 мл
- Сіль, перець
Для соусу:
- Масло вершкове - 30 грам
- Борошно - 20 грам
- Молоко - 150 мл
- Сир гауда/масдам/моцарелла - 200 грам
- М'ята
Ектор змішав всі інгредієнти, не торкаючись тих, що йдуть на соус. Після гарненько втер їх в цвітну капусту. Загорнув її у фольгу і відправив в духовку на 1 годину при температурі 180 градусів.
Всі складові соусу потрібно він змішав на вогні, а після полив цвітну капусту.
Раніше ми писали про те, що Володимир Ярославський з "МастерШеф" розповів, як правильно приготувати спаржу: достатньо всього однієї хвилини
Як повідомляв Знай.uа, соковиті вареники з шовковицею або "п'яні" з коньяком і абрикосами: топ-3 простих рецепти для українців
Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво порадував рецептом незвичайних сирників: з кінзою і не на сковороді