Зараз ми поділимося з вами рецептом смачної курки зі спаржею і лимонним соусом.
Для цього знадобиться кілька інгредієнтів крім тих, які ми вже назвали. Хоча, в першу чергу, потрібно дві одиниці курячого філе. Далі - часник, рубаний, в кількості однієї столової ложки. Ще спаржа - 100 грамів, цедра з 0,5 шт. лимона.
Залишився тільки лимонний сік - 1 столова ложка, 3 столові ложки соєвого соусу, для смаження оливкова олія і сіль, перець за смаком.
Приготування починається з того, що потрібно приправити курку сіллю і перцем. Її потрібно обсмажити на оливковій олії, додаючи туди часник - його потрібно обсмажити протягом декількох хвилин. Потім туди ж додати спаржу, цедру лимона і сік цього цитрусового.
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Залишається тільки все перемішати і додати туди соєвий соус, продовжуючи обсмажувати блюдо ще протягом декількох хвилин.
Подібних рецептів дуже багато на просторах інтернету. Всі вони відрізняються один від одного, тому не з першого разу те чи інше приготування може підійти. Але тим не менш, воно дуже смачно.
Нагадаємо, унікальний голландський соус від Вови Ярославського з "МастерШеф": до рибки, стейків і овочів. Перша згадка про це соусі з'явилося в рецепті "спаржі в ароматному соусі" 1651 року.
Як повідомляв "Знай.ua", рецепт запеченої цвітної капусти з ароматним соусом від зірки "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво: під силу навіть дитині
Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко знайшов спосіб, як втамувати спрагу українців: "Зрив даху, дуже збуджує"