Переможниця та суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Ліза Глінська, яка до того ж є засновницею та викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною у соцмережі стежить понад 470 тисяч людей.

Ліза Глінська зізналася, що готування їжі її дуже розслаблює, немов терапія. А в такий складний для країни час це дуже актуально.

Ліза Глінська. Фото: скриншот Instagram

"Важко, тяжко зараз усім, насправді. Але продовжую робити те, що вмію", - написала Глінська.

І тому, щоб допомогти і своїм шанувальникам, вона поділилася новим рецептом, який напевно нікого не залишить байдужим. На цей раз шеф-кухар приготувала не солодощі, а домашні та дуже апетитні чебуреки. Пишне тісто зірка замісила сама, а фарш пропонує обрати яловичий чи свинячий.

Популярні новини зараз

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

Чебуреки від Лізи Глинської, фото з Instagram

Інгредієнти для тіста:

  • 500 г борошна (2 склянки)
  • 10 г солі (1 ч.л. без гірки)
  • 250 мл окропу (1 склянка)
  • 50 мл соняшникової олії (4 ст. л)

Для начинки:

  • 300 г фаршу (яловичина чи свинина)
  • 300 г цибулі (2-3 шт)
  • сіль
  • 80 мл холодної води (5 ст. л)

Щоб шанувальникам було зручніше розібратися із процесами приготування, Глінська перенесла всю текстову частину рецепта у фото.

Скріншот із Instagram, Ліза Глінська

Скріншот із Instagram, Ліза Глінська

Раніше ми писали, унікальний сирник з шоколадом від блогерки Юлії Віліч: такий смаколик навіть гостям на стіл не соромно подати

Як повідомляв Знай.ua, рецепт вівсянки з "сюрпризом" від зірки "МайстерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: ідеально в кожній родині

Також портал Знай.ua писав, що Надія Матвєєва поділилася рецептом домашнього морозива зі згущеного молока: смак нагадає безтурботне дитинство