Переможниця та суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Ліза Глінська, яка до того ж є засновницею та викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною у соцмережі стежить понад 470 тисяч людей.
Ліза Глінська вирішила вразити своїх шанувальників наповал, приготувавши чудовий 3-х шаровий ягідний чізкейк . Дівчина використовувала натуральні пюре смородини, малини та полуниці з лаймом. Вона зазначила, що виробник є українським і дуже гідним, тому сміливо порекомендувала саме його.
"Мабуть, ви також скучили за солоденькими рецептами! Обіцяю, буду продовжувати, як би тяжко на душі та серці не було🙏", - написала Глінська.
Шеф-кухар вирішила запекти чізкейк у формі d 20 см.
Житлові субсидії за новими правилами: українців попередили про зміни
Розшук ухилянтів: як перевірити, чи ви у списку ТЦК
ПриватБанк залишає клієнтів без соцвиплат: гроші повертаються державі
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
Інгредієнти для пісочної основи:
- 180 г печива
- 90 г вершкового масла
Для сирного крему зі смородиною :
- 200 г смородинового пюре
- 80 г цукру
- 7 г желатину +35 мл води
- 150 г сиру
- 100 г сметани чи йогурту
З малиною :
- 200 г малинового пюре
- 50 г цукру
- 7 г желатину +35 мл води
- 150 г сиру
- 100 г сметани чи йогурту
Потрібно повторити всі процеси, зроблені зі смородиновим пюре.
З полуницею та лаймом :
- 150 г полуничного пюре
- 50 мл лаймового соку
- 80 г цукру
- 7 г желатину +35 мл води
- 150 г сиру
- 100 г сметани чи йогурту
Також зробити все, що і з іншими пюре, а потім залишити на 3 години в холодильнику.
Раніше ми писали, інакше ви не зможете їсти: рецепт в'ялених томатів, на які прибіжить навіть Мікеле Морроне з "365 днів"
Як повідомляв Знай.ua, рецепт домашніх і дуже апетитних чебуреків від Лізи Глінської з "МастерШеф": не гірший за приворотне зілля
Також портал Знай.ua писав, рецепт чудових хрустких огірків від зірки "МастерШеф" Клопотенко: слинки потечуть навіть у сусідів