Українці дуже мріють про якнайшвидшу перемогу України в кровопролитній війні, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним.

Усі ми продумуємо те, чим займатимемось у момент нашого тріумфу, але непогано було б підготуватися вже зараз. Адже рецепт домашнього коньячку ні для кого зайвим не буде. Приготували та залишили пляшечку в засіках. Після того, як ви спробуєте напій за цим дідівським рецептом, ви навіть не думатимете про те, щоб повернутися знову до магазинного коньяку.

Рецепт домашнього коньяку, скрін Youtube

Інгредієнти:

- Горілка - 3 л.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

- Чоpнocлив - 6 шт.

- Гвоздика - 10 шт.

- Сaxap - 100 г.

- Сyxa зaвapкa чaю - 2 cт.л.

- Ванілін - 1 пакет.

Спосіб приготування

  1. Чорнослив, гвоздику, цукор, чайну заварку та ванілін кладемо у трилітрову банку. Заливаємо все горілкою.
  2. Потім потрібно добре збовтати суміш, що вийшла, про поставити банку в темне місце на три доби. Щодоби майбутній коньяк необхідно збовтувати.
  3. Спочатку вміст банки помутнішає, цього не варто боятися. Це нормальний процес у ході настоювання.
  4. Коли коньяк вистоїть три доби, дістаємо його з темного місця, розливаємо гарними пляшками. Можна насолоджуватися напоєм, що вийшов.

Ваші гості будуть приємно вражені, коли побачать на столі таке частування. За смаком виходить справді незвичайний, пряний коньяк, який припаде до душі більшості. Готується такий коньяк просто, а результат перевершує всі очікування.

Рецепт домашнього коньяку, скрін Youtube

Нагадаємо, Євген Клопотенко із "МастерШеф" розкрив секрет оригінального народного рецепту маринованих кабачків.

Раніше ми повідомляли, банановий пиріг на сковороді : швидкий і бюджетний рецепт, який попросить навіть свекруху.