Українська блогерка Юлія Віліч знає все про смачну та домашню випічку. За її фуд-блогом у Instagram слідкує майже 40 тисяч людей. Цього разу талановита дівчина підказала, як спекти апетитний рулет із вишнею та маком, за який вам точно не буде соромно перед бабусею.

Юлія Віліч впевнена, аромат смаколика зможе підкорити навіть найзапекліших ласунів, які перепробували різну випічку. Такий рулет з ідеальним поєднанням – вишнею та маком, можна поставити на стіл гостям, або з великим задоволенням, жадібно з'їсти самому з чаєм.

Рулет з вишнею та маком, фото з Instagram Віліч

Складові:

  • 130мл. теплого молока;
  • 12гр. живих дріжджів;
  • 40гр. цукру;
  • 1 жовток великого яйця;
  • 250гр. борошна;
  • 40гр. теплої розтопленого масла від 82%;
  • 1гр. ванилина;
  • 1/3 року;
  • цедра одного середнього лимона.

Для начинки:

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще
  • 200гр. вишні без соку;
  • 70гр. цукру;
  • 1ст.л крохмалю з гіркою;
  • 1/3ч. кориці.

Щоб шанувальникам було зручніше повторити всі процеси приготування, Віліч зробила добірку знімків. Все виглядає напрочуд просто, тим більше з такою інструкцією від досвідченої господині, так що з рулетом не виникне жодних складнощів.

Приготування рулету з вишнею та маком, фото з Instagram Віліч

Приготування рулету з вишнею та маком, фото з Instagram Віліч

Приготування рулету з вишнею та маком, фото з Instagram Віліч

Раніше ми писали, мандаринівка до Дня Незалежності України: рецепт горілки, яка переплюнула медовуху та хріновуху

Як повідомляв Знай.ua, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" розкрив рецептище соковитої курки: кисло-солодкий соус та слинки потечуть

Також портал Знай.ua писав, домашній коньяк із чорносливом за 3 дні: дідівський рецепт напою із незабутнім смаком