Кожна господиня має свої неповторні коронні рецепти. Це стосується якихось основних страв і, звичайно, завжди є якийсь кулінарний шедевр, секрети якого вона не розкриває.
Запевняємо вас, що і рецепт фрикадельок у вершково-грибному соусі теж може посісти почесне місце серед коронних.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- фарш індички 500 гр;
- цибулина 1 шт;
- пучок петрушки;
- сіль, спеції за смаком;
- олія рослинна;
- вершкове масло;
- вершки 20% 200 г;
- печериці 150 гр.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Для фрикадельок змішуємо фарш, нарізані цибулю та петрушку, додаємо спеції та ретельно перемішуємо. Зі спецій можна використовувати чорний перець, солодку паприку, сушений часник і сіль.
- Формуємо фрикадельки і обсмажуємо їх на олії з двох сторін приблизно по 2-3 хвилини і перекладаємо в миску.
- У сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і обсмажуємо печериці. Потім вливаємо вершки кімнатної температури та викладаємо фрикадельки. Тушкуємо на невеликому вогні під кришкою близько 10 хвилин періодично помішуючи.
Ось і наше просто доповнення до гарніру чи салату готове. Спробуйте і ви не зможете готувати інакше.
Популярні новини зараз
Показати ще
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Нагадаємо, простий абрикосовий пиріг, як у бабусі: копійчаний рецепт, але смак на мільйон.
Раніше ми повідомляли про найнезвичайніше варення з капусти: рецепт, який зробить вас чарівником для близьких.
Також, не зайвим у скарбничці рецептів буде мандаринівка до Дня Незалежності України: рецепт горілки, яка переплюнула медовуху та хріновуху.