Всі господарки знають, що котлети можна готувати з будь-якого фаршу. Деякі полюбляють із м'ясного, інші – з рибного. Але, напевно, одиниці пробували приготувати цю страву, яка підходить до будь-якого гарніру, з крабових паличок.
Українська блогерка Вікторія Дідус, яка славиться своїми дивовижними десертами та випічкою, поділилася рецептом саме таких котлеток. Виглядають вони дуже апетитно, а все завдяки червоній частині паличок і яскравій зелені. Діткам однозначно сподобається, і на смак добрі.
Складові:
- Крабові палички 250 гр
- Твердий сир 150 гр
- Яйця 2 шт
- Борошно 1 ст.л
- Зелень
У приготуванні немає нічого складно, на все піде максимум хвилин 20. Так що лінивим господиням і тим, хто цінує свій дорогоцінний час, варто взяти на замітку.
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Етапи приготування:
- Подрібнюємо крабові палички.
- На тертці натираємо сир
- Подрібнюємо зелень
- Додаємо яйця, борошно.
- Ретельно перемішуємо.
- Вологими руками формуємо котлетки.
- Смажимо на середньому вогні, з обидвох сторін, до золотистої скоринки.
Ось і все, ароматні та незвичайні котлетки можна подавати до столу. Вони чудово підійдуть для обіду, вечері та навіть сніданку.
Раніше ми писали, як приготувати абрикосовий сік, як у дитинстві? Простий рецепт без клопоту та соковижималки
Як повідомляв Знай.ua, рецепт українського та хрумкого хліба, як готували наші бабусі: блогерка Дідус нагадала аромат дитинства
Також портал Знай.ua писав, простий рецепт ароматного полуничного варення без варіння: 30 хвилин та на зиму все готово