Кожен студент пам'ятає про таку страву, як смажені пельмені і щоразу їх готували максимально просто.
За свою простоту вони і стали зіркою студентського та холостяцького столів. А чи знали ви, як насправді правильно смажити пельмені? Спеціально для наших читачів ми роздобули ідеальний рецепт, який теж дуже простий, але привнесе нові смакові відчуття. Пельмені вийдуть дуже бюджетними, смачними, ситними та полюбляться кожному члену родини. Цілком ймовірно, ви відмовитеся від стандартного варіння цих виробів.
Інгредієнти:
- пельмені 500 г;
- часник 3 зубчики;
- цибулина 1 шт;
- кріп;
- майонез 150 г;
- сметана 150 гр;
- сир;
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- Обсмажуємо пельмені на олії до золотистого кольору.
- Додаємо нарізану цибулю і смажимо 5 хвилин.
- Додаємо часник, обсмажуємо ще 2 хвилини.
- Зменшуємо вогонь, додаємо сметану, майонез, зелень, перемішуємо посипаємо сиром.
- Накриваємо кришкою і гасимо 5 хвилин.
Ось наша улюблена студентська страва і готова. Смачного, насолоджуйтесь смаком і не забудьте закрити кватирку, щоби на запах не збіглися всі сусіди.
Нагадаємо про рецепт "ледачих" крабових котлеток від блогерки Дідус: всього пару дій, простіше не придумаєш.
Раніше ми ділилися найправильнішим рецептом сирників зі сметаною: енергія та заряд бадьорості на весь день.
Також не зайвою у скарбничці буде мандаринівка до Дня Незалежності України: рецепт горілки, яка переплюнула медовуху та хріновуху.