Паштет - чудове рішення і для сніданку, і як доповнення до першої страви, і навіть, як невеликий перекус.

Так, не можна не визнати, що саме паштет рятує багатьох у різних харчових ситуаціях. Але, ціни в супермаркетах зростають, а смаколиком поласувати хочеться, тому настав час навчитися готувати закуску самому.

Спеціально для наших читачів ми роздобули рецепт кабачкового паштету, який підійде і вегетеріанцям.

Кабачки. Фото: скриншот Youtube

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

- Кабачок – 300 гр.;
- Морква – 100 гр.;
- Цибуля - 100 гр.;
- Олія - ​​1 ст.л.;
- Перець;
- Часник – 2 шт.;
- Петрушка;
- Оливкова олія - ​​40 гр.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Кабачок та моркву очищаємо і трьом на великій тертці. Цибулю нарізаємо якось.
  2. Розігріваємо сковороду, додаємо 1 столову ложку оливкової олії і кидаємо цибулю, смажимо, поки цибуля не стане прозорою.
  3. Додаємо моркву, перемішуємо і гасимо ще 5 хвилин. Потім викладаємо кабачок і продовжуємо тушкувати всі овочі разом ще 15 хвилин.
  4. Часник нарізати дрібними кубиками і роздавити, так буде більш запашно, додати в овочі, додати сіль, перець, перемішуємо.
  5. Перекладаємо овочі, пучок петрушки, олію в блендер і перемелюємо до однорідного стану паштету.
  6. Розкладаємо паштет формами і відправляємо в холодильник на 2 години або на всю ніч.

Паштет із кабачків із зеленню, фото: Знай.ua

Нагадаємо про рецепт "ледачих" крабових котлеток від блогерки Дідус: всього пару дій, простіше не придумаєш.

Раніше ми ділилися простим рецептом ароматного полуничного варення без варіння: 30 хвилин і на зиму все готове.

Також, не зайвим буде найправильніший рецепт сирників зі сметаною: енергія та заряд бадьорості на весь день.