Всі господарки знають, наскільки просто працювати із листковим тістом, яке вже у готових пачках продається практично у кожному магазині. З нього можна приготувати багато смаколиків - пироги, булочки і навіть чізкейки. Але особливе місце у серці займають прості листівники, а якщо ще й з вишнею – це взагалі відвал всього.

Рецептом простих і дуже швидких листивників із вишнями поділилася українська блогерка Вікторія Дідус у своєму Instagram. Для приготування потрібно мінімум продуктів, як і часу. Формою вони схожі на симпатичні кораблики – таку випічку однозначно оцінять і діти, і дорослі.

Листівники з вишнею від Дідус, скріншот з відео

Складові:

  • Вишня без кісточок 300 гр
  • Цукор 150 гр
  • Пласт листкового тіста
  • Яйце

Процес приготування:

Популярні новини зараз

Навіть тим, хто вчасно платить: українцям почали масово відрізати світло

ТЦК підуть з рейдами на ухилянтів: де шукутимуть порушників мобілізації

ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців

Українців можуть штрафувати за одяг: що заборонено носити

Показати ще
  1. Вишню проварити із цукром декілька хвилин. Потім злити зайвий сік.
  2. Тісто розрізати на квадратики. Згорнути його в трикутнички і зробити надрізи (не дорізаючи до центру), сформувати бортики і змастити яйцем. Додати вишню.
  3. Поставити в розігріту духовку на 180 приблизно 20 хв.

Блогерка Вікторія Дідус порекомендувала їсти листівники, коли вишня вже охолоне, бо можна обпектися. Зверху посипайте цукровою пудрою, подавайте до чаю чи кави.

Листівники з вишнею від Дідус, скріншот з відео

Раніше ми писали, консервація аґрусу на зиму: простий рецепт напою, який замінить лимонад та компот

Як повідомляв Знай.ua, домашня бебі моцарелла всього з 2-х інгредієнтів за 30 хвилин: у магазині такої смачної не знайти

Також портал Знай.ua писав, що паштет за 2 години: простий рецепт смачної закуски без м'яса, за яку похвалить свекруха