Всі господарки знають, наскільки просто працювати із листковим тістом, яке вже у готових пачках продається практично у кожному магазині. З нього можна приготувати багато смаколиків - пироги, булочки і навіть чізкейки. Але особливе місце у серці займають прості листівники, а якщо ще й з вишнею – це взагалі відвал всього.
Рецептом простих і дуже швидких листивників із вишнями поділилася українська блогерка Вікторія Дідус у своєму Instagram. Для приготування потрібно мінімум продуктів, як і часу. Формою вони схожі на симпатичні кораблики – таку випічку однозначно оцінять і діти, і дорослі.
Складові:
- Вишня без кісточок 300 гр
- Цукор 150 гр
- Пласт листкового тіста
- Яйце
Процес приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- Вишню проварити із цукром декілька хвилин. Потім злити зайвий сік.
- Тісто розрізати на квадратики. Згорнути його в трикутнички і зробити надрізи (не дорізаючи до центру), сформувати бортики і змастити яйцем. Додати вишню.
- Поставити в розігріту духовку на 180 приблизно 20 хв.
Блогерка Вікторія Дідус порекомендувала їсти листівники, коли вишня вже охолоне, бо можна обпектися. Зверху посипайте цукровою пудрою, подавайте до чаю чи кави.
Раніше ми писали, консервація аґрусу на зиму: простий рецепт напою, який замінить лимонад та компот
Як повідомляв Знай.ua, домашня бебі моцарелла всього з 2-х інгредієнтів за 30 хвилин: у магазині такої смачної не знайти
Також портал Знай.ua писав, що паштет за 2 години: простий рецепт смачної закуски без м'яса, за яку похвалить свекруха