Шинкування капусти – справа дуже відповідальна. Господині та господарі мало не роками вдосконалюють свою майстерність у цьому ремеслі.
Але навіть дуже досвідченим людям іноді важко отримати шматочки капусти однакового невеликого розміру.
Про шатківницю капусти Знай.ua розповідає на основі матеріалу ресурсу "ВажноЗнати".
Нарізка капусти ножем залишає шматочки надто великого розміру. Якщо ж спробувати подрібнити її в блендері – ви "вичавите" з овочів сік.
Спеціальна шатківниця для капусти (мандоліна) - досить непоганий варіант, але у нього є недолік: шматки виходять досить великими, що підійде не на кожну страву.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Але можна спробувати й інший спосіб. Розріжте капусту на 3-4 частини і натріть на звичайну терку. На це у вас піде від сили хвилин 5. Шматочки овочів будуть однакового невеликого розміру, а сік залишиться всередині.
Так можна швидко приготувати добрий салат або котлети з капусти. Проста та доступна методика підходить майже для будь-якої страви.
Нагадаємо, що грузді та рижики вийдуть дуже ароматними: простий рецепт консервації грибів, про який ви не здогадувалися.
Раніше ми повідомляли про найсмачніший яблучний сидр у вашому житті: простий рецепт для веселого свята.
Також не зайвим буде рецепт вівсяного печива з шоколадом та горішками від блогерки Дідус: знайомі всім з юних років ласощі, але з "родзинкою".