За час війни, яку розв'язала рф на території нашої держави, багато українців відвикли від смачної домашньої їжі. Звичайно, дуже приємно повернутися до ароматних котлеток або биточок, але можна спробувати щось новеньке.

Як приклад, до гарніру або салату ідеально підійдуть печінкові оладки. Вони дуже легко готуються і продукти на цю страву є скрізь.

Інгредієнти:

  • яловича печінка 1 кг;
  • цибуля ріпчаста 3 шт.;
  • морква 1 шт.;
  • мука 3 ст.л.;
  • сіль, перець, часник;
  • масло 2-3 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Печінку потрібно помити, обов'язково зняти плівку, нарізати на невеликі шматочки і подрібнити м'ясорубкою або блендером.
  2. До печінки додаємо натерту на дрібній тертці моркву, подрібнену в блендері цибулю, борошно, сіль, перець, часник (сушений або свіжий), олію, все перемішуємо.
  3. Смажимо млинці на розігрітій сковороді, на середньому вогні, під кришкою з 2х сторін.
  4. На гарнір можна приготувати пюре або запекти картоплю.

Нехай над головою небо будемо мирним, а їжа на столі смачною. Смачного!

Популярні новини зараз

Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G

Показати ще

Печінкові оладки, фото Знай.uа

Нагадаємо, забудьте про гречку: зірка "МастерШеф" Ліза Глинська підказала рецепт із дешевої сочевиці.

Раніше ми повідомляли про шинкування капусти бабусиним способом: тепер у банку влізе більше.

Також не зайвою буде українська медова горілка, яка сподобається всім: простий рецепт від баті для смачного столу.