У кожної господині і господаря напевно є свій рецепт найкращих котлет, але ніколи ж не соромно спробувати щось нове.
Усі по-різному "вдосконалюють" свої м'ясні вироби: хтось вимочує батон у молоці, хтось додає сметану або майонез у фарш... Але ми вам розповімо про секретні інгредієнти, які ви, мабуть, і не наважилися б додати.
Одним із таких є... звичайний лід. Так-так, вам не здалося. Цей компонент допомагає котлетам залишатися пишними, соковитими та ніжними. Існує два варіанти введення льоду до складу фаршу. Деякі просто розколюють лід до стану крихти і поєднуються з іншими компонентами. Інші беруть невеликий кубик льоду і "закладають" його в саму котлету перед смаженням.
Наступним не менш важливим інгредієнтом є кориця, адже її можна використовувати не тільки у випічці. Особливо добре поєднується спеція зі свинячим фаршем. Але і з іншими видами м'яса кориця "потоваришує". Достатньо лише однієї щіпки приправи на порцію м'яса. Занадто велика кількість кориці не особливо добре позначиться на смак котлет.
Правила нарахування "комуналки" зміняться: українці самі визначатимуть суми у квитанціях
Гроші більше не прийдуть на картку: щомісячні виплати скасують, якщо не виконаєте нові умови
Пенсійний фонд припиняє виплату пільг: хто залишиться без підтримки
Торкнеться всіх, хто має свою квартиру чи будинок: українців почали викликати до податкової – з чим це пов'язано
І наш останній секретний інгредієнт більш відомий на кухні і його дійсно використовують. Це сир.
Якщо ви любите соковиті та пишні котлети, слід додати до складу рецепту сир. Цей продукт харчування напрочуд добре "дружить" з м'ясом і птицею, завдяки чому страва виходить чудовою. На півкіло фаршу прийнято додавати 250 г сиру. Також потрібно додати куряче яйце, цибулю, спеції та сіль. Про хліб у цьому рецепті можна забути - сир добре замінить.
Нагадаємо про найпростіші оладки з печінки , які кожному по кишені: елементарний рецепт із 4 інгредієнтів.
Раніше ми повідомляли про шинкування капусти бабусиним способом: тепер у банку влізе більше.