У кожної господині і господаря напевно є свій рецепт найкращих котлет, але ніколи ж не соромно спробувати щось нове.

Усі по-різному "вдосконалюють" свої м'ясні вироби: хтось вимочує батон у молоці, хтось додає сметану або майонез у фарш... Але ми вам розповімо про секретні інгредієнти, які ви, мабуть, і не наважилися б додати.

Котлети з коропа від Ярославського, скріншот з відео

Одним із таких є... звичайний лід. Так-так, вам не здалося. Цей компонент допомагає котлетам залишатися пишними, соковитими та ніжними. Існує два варіанти введення льоду до складу фаршу. Деякі просто розколюють лід до стану крихти і поєднуються з іншими компонентами. Інші беруть невеликий кубик льоду і "закладають" його в саму котлету перед смаженням.

Наступним не менш важливим інгредієнтом є кориця, адже її можна використовувати не тільки у випічці. Особливо добре поєднується спеція зі свинячим фаршем. Але і з іншими видами м'яса кориця "потоваришує". Достатньо лише однієї щіпки приправи на порцію м'яса. Занадто велика кількість кориці не особливо добре позначиться на смак котлет.

Популярні новини зараз

Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись

Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути

"На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України

Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки

Показати ще

Кориця / фото: Pixabay

І наш останній секретний інгредієнт більш відомий на кухні і його дійсно використовують. Це сир.

Якщо ви любите соковиті та пишні котлети, слід додати до складу рецепту сир. Цей продукт харчування напрочуд добре "дружить" з м'ясом і птицею, завдяки чому страва виходить чудовою. На півкіло фаршу прийнято додавати 250 г сиру. Також потрібно додати куряче яйце, цибулю, спеції та сіль. Про хліб у цьому рецепті можна забути - сир добре замінить.

сир, скріншот з відео

Нагадаємо про найпростіші оладки з печінки , які кожному по кишені: елементарний рецепт із 4 інгредієнтів.

Раніше ми повідомляли про шинкування капусти бабусиним способом: тепер у банку влізе більше.