Смачне солоне сало в розсолі можна легко приготувати вдома. Щобільше воно не потребує багато інгредієнтів.
Крім того, солоне сало ще смачніше за свіже, а також має низку переваг, одна з яких — тривалість зберігання.
Інгредієнти:
- сало (підчеревина) — 1 кг;
- сіль — 100 г;
- часник — 2 головки;
- приправа будь-яка — 2 ст. л.;
- вода — 1 л.
Приготування солоного сала в розсолі:
Спершу потрібно порізати одну голівку часнику. Далі розчинити у воді сіль, додати часник. Покласти сало в розсіл і поставити його під гніт. Тримати у такому вигляді у холодильнику протягом 3 діб.
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Порахують кожну копійку: податкова готує тотальні перевірки – хто перший у черзі
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи
Через 3 дні дістати сало з розсолу, підсушити його паперовим рушником. Одну почищену голівку часнику пропустити через прес. Додайте улюблену приправу на ваш смак — наприклад, суміш приправ для м'яса та чорний мелений перець.
Далі викладіть на стіл харчову плівку, посипте її спеціями, викладіть половину часнику. Тепер загорніть сало у плівку так, щоб воно було вкрите спеціями. Покладіть його у морозилку. Як тільки но сало замерзне, вийміть його та наріжте тонкими скибочками. Ось таким простим і швидким методом можна приготувати неймовірно смачне сало. Смачного!
Нагадаємо, як ніколи не можна зберігати гарбузи: втратите урожай і залиштеся без запасів
Як повідомляв "Знай.ua", понад 42 гривні за долар: новини про "ядерку" потягнули курс валют вгору, де межа
Також "Знай.ua" писав, чому чорнобривці потрібно закопувати на городі восени: порада на вагу золота