Кожна господиня має фірмовий рецепт картопляників або, як їх ще називають, зраз, які можна приготувати замість тефтель або котлет. Цього разу ми пропонуємо вам урізноманітніть своє меню незвичними картопляниками із моцарелою від відомого українського шеф-кухаря, який називав страву "сирна картопля".
Рецептом поділився український ресторатор та суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
• Відварена картопля — 400 г;
• Сир моцарела — 50 г;
• Сіль — 3 г;
• Крохмаль — 30 г;
• Цукор — 5 г;
• Олія для смаження.
Замовив з-за кордону — отримай штраф: українців шокували новими правилами поштових відправлень
В Україні затвердили тариф на газ до початку опалювального сезону: яка ціна з травня до листопада
Українці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення
Військові квитки старого зразка: що буде, якщо не замінити
Спосіб приготування:
Картоплю прочавити через прес. Додати сіль, цукор, крохмаль, замішати та розділити на 4 частини.
Сформувати кульки, розплеснути та вкласти всередину сир, як на відео.
Зробити картопляні шайбочки та обсмажити на олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Нагадаємо, допоможуть скрасити осінній вечір: як приготувати шоколадні млинці з начинкою з гарбуза та яблук.
Раніше повідомлялося, час гарбузового мармеладу: як приготувати осінню насолоду власними руками.