Кожна господиня має фірмовий рецепт картопляників або, як їх ще називають, зраз, які можна приготувати замість тефтель або котлет. Цього разу ми пропонуємо вам урізноманітніть своє меню незвичними картопляниками із моцарелою від відомого українського шеф-кухаря, який називав страву "сирна картопля".
Рецептом поділився український ресторатор та суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
• Відварена картопля — 400 г;
• Сир моцарела — 50 г;
• Сіль — 3 г;
• Крохмаль — 30 г;
• Цукор — 5 г;
• Олія для смаження.
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
Останні копійки відберуть: Ощадбанк змінив правила зняття готівки для пенсіонерів
Відмінити військову підготовку для студентів: експертка запевнила, що виші не готові
Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
Спосіб приготування:
Картоплю прочавити через прес. Додати сіль, цукор, крохмаль, замішати та розділити на 4 частини.
Сформувати кульки, розплеснути та вкласти всередину сир, як на відео.
Зробити картопляні шайбочки та обсмажити на олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Нагадаємо, допоможуть скрасити осінній вечір: як приготувати шоколадні млинці з начинкою з гарбуза та яблук.
Раніше повідомлялося, час гарбузового мармеладу: як приготувати осінню насолоду власними руками.