Будь-який овочевий салат зі стандартною та простою заправкою, наприклад олією чи сметаною, приготувати дуже легко та безумовно виходить досить смачно.
Однак іноді хочеться чогось особливого. Тут нагоді наступний рецепт особливої заправки для овочевих салатів.
Якщо просто полити салат олією або сметаною вам більше не до смаку, спробуйте приготувати оригінальну заливку всього з кількох доступних інгредієнтів.
Інгредієнти для приготування:
- курячі яйця;
- зелень (мелисса, майоран);
- білий винний оцет;
- лимонний сік;
- оливкова олія;
- сіль перець.
Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон
Українців накриють масштабні перевірки в липні: кого позбавлять соцвиплат та пенсій
Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить
У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних
Приготування салату з особливою заправкою:
Спочатку зваріть круто курячі яйця. Потім охолодіть їх, почистіть і дрібно наріжте. Можна це зробити за допомогою ножа чи яйця різання – на результат це ніяк не вплине.
Щоб зробити смак цікавим та особливим, у рецепті використовується меліса та майоран. Якщо такої зелені немає, їх можна замінити іншими варіантами.
Всю необхідну зелень потрібно подрібнити і разом із яйцями додати до оливкової олії. Влийте сюди одну столову ложку білого винного оцту, лимонний сік і приправте на свій смак сіллю та перцем. З такою заправкою салат обов'язково заграє новими фарбами смаків.
Нагадаємо про незвичайний рецепт тертого пирога з калиною: обов'язково приготуйте цієї осені під філіжанку чаю.
Раніше ми повідомляли, що побалуйте себе смачним сніданком у вихідний: як приготувати солодкі грінки з яблуками.
Також не зайвою буде заготівля "сніданок туриста" на зиму з овочів та рису: простий рецепт універсального салату.