Вітамінний овочевий салат настільки смачний, що ви захочете готувати його щороку.
Такасніданокдобре йде, коли поставити її як на щоденний, так і на святковий стіл. Більше того, тут і готувати особливо нічого не треба – тільки нарізати всі овочі та заправити їх маринадом!
Інгредієнти:
- 1 кг капусти
- 1 кг моркви
- 1 кг цибулі
- 1 кг болгарського перцю
- 1 кг помідорів
- 1 кг огірків
- 5 ч.л. солі
- 5 ст. л. цукру
- 1 ст. рослинної олії
- 1 ст. оцту 9%
- часник за бажанням
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Приготування:
Всі овочі – капусту, моркву, цибулю, болгарський перець, помідори, огірки – нарізати соломкою. Залити їх олією та оцтом. Тепер засипати нарізані овочі цукром та сіллю, перемішати та дати настоятися протягом 1 години.
Після цього поставити салат варитися. Після того, як він закипить, варити не більше 10 хвилин. Розкласти в стерилізовані банки поступово з маринадом. Закатати кришками.
Навіть краще, ніж у бабусі: як приготувати соковиті фрикадельки із золотистою підливою за 30 хвилин. М'ясо неймовірне соковите, а золота підлива ідеально доповнює його.
Раніше ми повідомляли про королівський смак за доступними цінами: рецепт вершкового супу з плавленим сиром та зеленню. Не переживайте, замість оливкової олії можна використовувати звичайну соняшникову.
Також не зайвими будуть макарони по-флотськи, які не залишать байдужими: так ви не готували рецепт улюблениці Ектора.