Вітамінний овочевий салат настільки смачний, що ви захочете готувати його щороку.

Такасніданокдобре йде, коли поставити її як на щоденний, так і на святковий стіл. Більше того, тут і готувати особливо нічого не треба – тільки нарізати всі овочі та заправити їх маринадом!

Салат з овочів на зиму, фото: кадр з відео

Інгредієнти:

  • 1 кг капусти
  • 1 кг моркви
  • 1 кг цибулі
  • 1 кг болгарського перцю
  • 1 кг помідорів
  • 1 кг огірків
  • 5 ч.л. солі
  • 5 ст. л. цукру
  • 1 ст. рослинної олії
  • 1 ст. оцту 9%
  • часник за бажанням

Салат з овочів на зиму, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного

ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

Показати ще

Приготування:

Всі овочі – капусту, моркву, цибулю, болгарський перець, помідори, огірки – нарізати соломкою. Залити їх олією та оцтом. Тепер засипати нарізані овочі цукром та сіллю, перемішати та дати настоятися протягом 1 години.

Після цього поставити салат варитися. Після того, як він закипить, варити не більше 10 хвилин. Розкласти в стерилізовані банки поступово з маринадом. Закатати кришками.

Навіть краще, ніж у бабусі: як приготувати соковиті фрикадельки із золотистою підливою за 30 хвилин. М'ясо неймовірне соковите, а золота підлива ідеально доповнює його.

Раніше ми повідомляли про королівський смак за доступними цінами: рецепт вершкового супу з плавленим сиром та зеленню. Не переживайте, замість оливкової олії можна використовувати звичайну соняшникову.

Також не зайвими будуть макарони по-флотськи, які не залишать байдужими: так ви не готували рецепт улюблениці Ектора.