Пропонуємо нашим читачам рецепт смачного салату з капустою та перцем, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Настав час приготувати "осінній" салат - він "доживе" і до холодних зимових днів.
Салат виходить солодкуватим, приємним на смак. Це хороша альтернатива квашеній капусті. Як основний інгредієнт вибираємо капусту. Оцет потрібен яблучний, 9%. В ідеалі власного приготування.
Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв.
Що нам потрібно із продуктів
• Капуста білокачанна – 2500 г;
• Цибуля ріпчаста - 500 г;
• Олія соняшникова нерафінована – 250 мл;
• Морква – 500 г;
• Перець солодкий (болгарський) – 500 г;
• Цукор – 150 г;
• Сіль – 60 г;
• Оцет яблучний – 250 мл.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Спосіб приготування
Для приготування знадобляться капуста, морква, цибуля, солодкий перей, яблучний оцет 9%, олія нерафінована, сіль і цукор.
Приготовлені овочі помити та почистити. Капусту нашаткувати. Перець нарізати соломкою. Нарізати цибулю. Натерти моркву на тертці для моркви корейською. Додати цукор, сіль, олію та оцет. Все перемішати.
Після цього можна салат розкласти в банки будь-якої ємності. З дня не закривати, витримати за нормальної температури 15-20 градусів, потім закрити пластмасовими кришками. Вихід 5 літрів. Зберігати у холодильнику.
Нагадаємо, дайте кабачки спокій: найсмачніша ікра з гарбуза, після якої ви не захочете більше ніякої.
Раніше повідомлялося, шоколадний пиріг з грушами: нескладний рецепт для справжніх ласунів.
Також, заправка, яка підійде всім овочевим салатам, а подруги попросять рецепт: вся суть в яйцях.