Пропонуємо нашим читачам рецепт смачного салату з капустою та перцем, який ідеально підходить для тривалого зберігання. Настав час приготувати "осінній" салат - він "доживе" і до холодних зимових днів.
Салат виходить солодкуватим, приємним на смак. Це хороша альтернатива квашеній капусті. Як основний інгредієнт вибираємо капусту. Оцет потрібен яблучний, 9%. В ідеалі власного приготування.
Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв.
Що нам потрібно із продуктів
• Капуста білокачанна – 2500 г;
• Цибуля ріпчаста - 500 г;
• Олія соняшникова нерафінована – 250 мл;
• Морква – 500 г;
• Перець солодкий (болгарський) – 500 г;
• Цукор – 150 г;
• Сіль – 60 г;
• Оцет яблучний – 250 мл.
Гроші більше не прийдуть на картку: щомісячні виплати скасують, якщо не виконаєте нові умови
Ці 7 порушень стають підставою для розшуку ТЦК: перевірте чи є ви у списку
Пенсіонерам виплатять майже на 4000: старенькі гарантовано отримають гроші
Торкнеться всіх, хто має свою квартиру чи будинок: українців почали викликати до податкової – з чим це пов'язано
Спосіб приготування
Для приготування знадобляться капуста, морква, цибуля, солодкий перей, яблучний оцет 9%, олія нерафінована, сіль і цукор.
Приготовлені овочі помити та почистити. Капусту нашаткувати. Перець нарізати соломкою. Нарізати цибулю. Натерти моркву на тертці для моркви корейською. Додати цукор, сіль, олію та оцет. Все перемішати.
Після цього можна салат розкласти в банки будь-якої ємності. З дня не закривати, витримати за нормальної температури 15-20 градусів, потім закрити пластмасовими кришками. Вихід 5 літрів. Зберігати у холодильнику.
Нагадаємо, дайте кабачки спокій: найсмачніша ікра з гарбуза, після якої ви не захочете більше ніякої.
Раніше повідомлялося, шоколадний пиріг з грушами: нескладний рецепт для справжніх ласунів.
Також, заправка, яка підійде всім овочевим салатам, а подруги попросять рецепт: вся суть в яйцях.