Яблучний пиріг вважається одним із найпростіших і найпопулярніших десертів. Яблука - доступні недорогі та корисні фрукти, які можна знайти в магазині будь-якої пори року, тим більше восени. Пропонуємо вашій увазі рецепт пирога з використанням класичного та безпрограшного поєднання яблук та кориці.

скриншот instagram.com/tala_pohoniai

Про те, як приготувати пиріг, написала у себе на сторінці в блоггерша tala_pohoniai. На те, щоб підготувати всі необхідні інгредієнти та відправити пиріг у духовку, піде всього 7 хвилин.

Отже, нам знадобиться:

  • - 1 склянка борошна
  • - 1 склянка манної крупи
  • - 1 склянка цукру
  • - 1 пакетик розпушувача
  • - 6-8 великих яблук
  • – 150 гр. вершкового масла
  • - півлітра молока
  • - родзинки, волоські горіхи та кориця

Для початку висипаємо цукор, муку і манну крупу в глибоку миску, додаємо розпушувач і перемішуємо. Суміш, що вийшла, ділимо на 4 частини. Яблука нарізаємо часточками. Волоські горіхи та родзинки подрібнюємо.

Популярні новини зараз

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

скриншот instagram.com/tala_pohoniai

Вершкове мало з морозилки натираємо на дно форми для випікання. Зверху висипаємо першу частину суміші, на яку викладаємо яблука з додаванням родзинок та волоських горіхів. Потім повторюємо цю процедуру ще тричі: у нас виходить пиріг із чотирьох шарів. На останній шар суміші потрібно натерти масло|мастило| на тертці, залити зверху молоком і посипати корицею.

Випікати пиріг у духовці необхідно 30 хвилин при 180 градусах. Перед подачею на стіл рекомендується охолодити.

Нагадаємо про рецепт грибного жюльєну в тарталетках: ідеальний варіант закуски на святковий стіл.

Раніше ми повідомляли, що для такого салату варто повертатися додому: рецепт в якому є і капуста, і огірки, і навіть перець.