З грибами,звичайно якщо ви їх любите, все стає смачнішим. Вони надають стравам відмінний аромат і по ситості замінюють м'ясо в піці, супах, соусах для спагетті і як начинку для пирогів.
Сьогодні пропонуємо вам приготувати листковий пиріг з грибами яким поділилась фудблогерка Поліна на своїй сторінці в Instagram.
Вам знадобиться:
- 1-2 цибулька
- 300 р. грибочків
- 20 г вершкового масла
- прованські трави, сіль
- кріп петрушка
- 2 листи листкового дріжджового тіста
- 150 г сиру
- 1 жовток
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Спосіб приготування:
Цибулю нарізаємо смужками, грибочки добре миємо (при необхідності очищаємо) і нарізаємо.
На вершковому маслі обсмажуємо цибулю 3-4 хвилини , додаємо грибочки, спеції, сіль, зелень і готуємо ще 5-8 хвилин.
На застелений пергаментом лист відправляємо розморожене тісто. Основу затираємо сиром і викладаємо грибну начинку.
Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Нагадаємо, заради такого салату варто повертатися додому: рецепт у якому є і капуста, і огірки, і навіть перець
Раніше ми писали про те, що доступно, просто і смачно: паштет із квасолі, плавленого сиру та яйця
Як повідомляв Знай.ua, смачний перекус за 10 хвилин: хрусткі сирні палички на кефірі