Руслана Лижичко — відома українська виконавиця, переможниця "Євробачення-2004".
Жінка завжди відрізнялася своєю неймовірною фізичною формою, вона ніколи не страждала через проблеми із зайвою вагою. Артистка давно відмовилася від солодкого і від важкої їжі теж. Тому зараз ми розповімо про рецепт смачного паштету, у приготуванні якого зовсім не використовується м'ясо. Лижичко робить його з буряка.
Для цього рецепту нам знадобляться такі інгредієнти, як 2-3 сирі буряки (розмір середній), крім того, без чверті склянка волоських горіхів, пара столових ложок лимонного соку, чайна ложка меду, сіль, перець та два зубчики часнику.
Для початку візьмемося за буряки — його потрібно очистити від шкірки, порізати і відправити в блендер. Туди ж додати решту інгредієнтів і все подрібнити, до однорідної консистенції. На цьому приготування добігає кінця — паштет за рецептом Руслани Лижичко готовий, хоча ви завжди можете внести власні корективи.
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Наприклад, спробувати додати моркву, оливкову олію, копчену паприку. Або ж спочатку запекти овочі - для цього збризкайте їх оливковою олією, загорніть у фольгу, покладіть у духову шафу і запікайте протягом близько 30 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою.
Нагадаємо, як у дитинстві, тільки ще смачніше:як приготувати ароматні млинці з куркою та грибами за 30 хвилин
Як повідомляв "Знай.uа", саме ароматне сало за забутим сільським рецептом: смачно навіть без хліба
Знай.uа писав, 4 помилки в готуванні, які всі припускають і травлять себе:чому не можна знімати шкірку і перегрівати масло