Наші дорогі читачі знають, якщо ми знаходимо хороший рецепт, то обов'язково їм поділимося. На цей раз ми пропонуємо вам познайомитися зі способом приготування звичайних грінок з дуже цікавим "бонусом".
Якщо до зарплати чи пенсії ви не встигли розтягнути свій бюджет, цей десерт допоможе створити атмосферу на вечір. Можна навіть приготувати собі такий солодкий сніданок.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який постійно ділиться у соціальних мережах цікавими способами приготування різних страв.
Що нам потрібно із продуктів
• Хліб білий (батон)
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
• Молоко - 1 стакан (+/-)
• Яйця – 2-3 шт.
• Цукор – за смаком
• Олія - для смаження
Спосіб приготування
Для початку необхідно приготувати всі продукти, а також не забути промити сковорідку. Тепер нарізаємо хліб (краще використовувати цілий батон, щоб зробити гарні скибки, а то нарізаний може просто розвалитися під час смаження).
Далі ємність відправляємо яйця і перемішуємо в однорідну масу. Молоко виливаємо у широкий посуд. Хліб відправляємо в ємність з молоком, обмочуємо скибочки з обох боків.
А тепер відправляємо хліб у збиті яйця, і в останню чергу – до цукрового піску (ці дії треба робити дуже швидко). Відразу ж хліб відправити на сковороду з олією і обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки. Ось і все, бажаємо вам приємного апетиту.
Нагадаємо, гарнір більше не буде нудним: рецепт свинячих тюфтель з манкою в підливі.
Раніше повідомлялося, як у дитинстві, тільки ще смачніше: як приготувати ароматні млинці з куркою та грибами за 30 хвилин.
Також, найбільш ароматне сало за забутим сільським рецептом: смачно навіть без хліба.