Соковита курка гарно поєднується з овочами та рисом і може стати чудовим доповненням до столу.

З овочів будуть використовуватися квасоля, картопля та навіть солені огірки. Також можна додати щось за смаком, якщо ви раптом не любите щось з цього. Для рагу варто брати стегно, або четвертину, так страва буде соковитішою.

Рагу з рисом і соленими огірками. Фото: скрін Ютуб

Інгредієнти:

Для початку стегна варто обробити та відокремити м'ясо від кістки. Курку відправте до казана з рослинною олією. Обсмажуємо м'ясо декілька хвилин до рум’яності. Тим часом часник, цибулю та моркву очистити та порізати на маленький кубик. Всі ці овочі додаємо до курки.

Рагу з рисом і соленими огірками. Фото: скрін Ютуб

Капусту варто нарізати тонкими смугами, огірки – кубиком, а картоплю – невеликими шматками. Картоплю та капусту перекладаємо до казана, до курки. Після цього додаємо промитий рис, стручкову квасолю , паприку, сіль та перець. Туди ж вливаємо 300 мл окропу, накриваємо кришкою та тушимо протягом 20 хвилин. Через 20 хвилин до страви варто додати огірки і тушкувати протягом 10 хвилин. Страву можна подавати відразу після приготування, та і холодною вона буде смакувати просто чудово. Курка залишається соковитою, а рис буде м’яким та насичений м’ясним соком. Страву також можна буде присипати зеленню.

Нагадаємо, портал Знай інформував, рецепт паштету від Руслани Лижичко, в якому навіть м'яса немає: найніжніше та найсмачніше

Раніше на порталі Знай повідомлялося, який інгредієнт ніяк не повинен потрапити до котлет, щоб не зіпсувати смак: багато хто міг цього не знати

Також, наш портал інформував, стояти годинами біля плити не доведеться: готуємо ліниве, але дуже смачне заливне з курки за 30 хвилин