Смажені пиріжки з солоною начинкою ніколи довго не затримуються на столі та швидко з'їдаються вашою родиною. Якщо хочете потішити рідних смаколиками, а часу возитися з тістом у вас немає, рекомендуємо приготувати ліниві пиріжки із куркою та сиром за рецептом кулінарної блогерки Віталії.
Основа:
- 1 уп тіста листкового прісного
- Борошно для підпилювання поверхні
- 2 яйця для змащування пиріжечків
Начинка:
- 1 шт куряче філе
- 2 великі цибулі
- 2 ст л олії
- 100 г сиру
- Спеції за смаком, у мене лише сіль та перець
- Можна додати зелені кропу
- Трохи бульйону, в якому варилася курка
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Приготування:
Відварити куряче філе у підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю горошком.
Обсмажити на олії цибулю.
У блендері перемолоти відварену курку, смажену цибулю і сир, довести за смаком.
Тісто розморозити. Розкатати тонко у великий прямокутний пласт та нарізати полосками шириною 4-5 см.
Сформувати пиріжечки як на відео, попередньо змастивши тісто яйцем.
Запікати у духовці до рум'яної скоринки.
Нагадаємо, ситою буде вся родина: кухонний лайфхак, який спростить та прискорить ліплення пельменів.
Раніше повідомлялося, підійде до супу або швидкого перекушування: рецепт "ледачих" хачапурі за лічені хвилини.
Також, вафельний торт зі згущеним молоком на топленому маслі: спробуй, і тебе за вуха не відтягнуть.