Скумбрія - смачна риба з багатим смаком, який розкривається при запіканні. Також вона дуже корисна, адже має у своєму складі багато жирів.

Скумрію можна і потрібно вживати у процесі схуднення та давати дітям для повноцінного розвитку.

Запечена скумбрія. Фото Instagram

Як смачно запекти рибку у духовці, щоб вона не було сухою та не втратила свій смак розповіла фудблогерка Ірина Козачук на своїй сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще
  • скумбрія
  • лимон
  • часник
  • кріп і петрушка
  • сіль
  • чорний мелений перець

Запечена скумбрія. Фото Instagram

Спосіб приготування:

Рибу почистити, помити, просушити паперовим рушником. Посолити, поперчити, полити лимонним соком.

Запечена скумбрія. Фото Instagram

Зробити надрізи і вставити в них напівкружальця лимона. Зелень пожмякати в руках і вкласти в рибу. Також вкласти тонко нарізані пластинки часнику.

Викласти у форму для запікання. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.

Запечена скумбрія. Фото Instagram

Запечена скумбрія. Фото Instagram

Я подаю з відвареним рисом. Поливаючи рибу лимонним соком.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, що такого в пекарнях не знайти: рецепт заливного пирога з капустою.

Раніше ми повідомляли, що червонітимете від компліментів гостей: рецепт простих лінивих пиріжків з куркою та сиром.

Також наш портал повідомляв, такого в пекарнях не знайти: рецепт заливного пирога з капустою