Готуємо смачний і соковитий пиріг з незрівнянним ароматом. Він обов'язково сподобається любителям цитрусових.
Апельсиновий пиріг виручить вас у випадку, коли гості вже буквально на порзі, а смачненького до чаю вдома немає. Готувати його зовсім не складно, і часу ви витратите мінімально.
Своїй способом приготування цитрсового смаколику поділилась фудбогерка Поліна на своїй сторінці в Instagram.
Гороскоп на тиждень 7-13 квітня для всіх знаків Зодіаку: Тільцям не позіхати, Дівам зібратися, Стрільцям ризикнути
Замість притулку – депортація: українцям у Чехії зачиняють двері
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі
Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років
Для рецепту нам потрібно:
• 2 яйця
• 150 г. цукру
• 100 г. 15% сметани
• 80 г. вершкового масла
• 200 г. борошна
• 0,5 ч.л. розпушувача
• 1-2 апельсини
• цукрова пудра
Спосіб приготування:
До яєць додаємо цукор, сметану, розтоплене вершкове масло та все добре перемішуємо.
Всипаємо борошно з розпушувачем та додаємо цедру одного апельсина, змішуємо однорідне тісто.
Дно форми застилаємо пергаментом та змащуємо вершковим маслом і посипаємо цукровою пудрою.
Викладаємо на дно форми нарізаний тоненькими скибочками апельсин та заливаємо тісто.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин, готовність перевіряйте деревʼяною паличкою.
Готовий пиріг дістаньте з форми, переверніть та зніміть пергамент.
Смачного!
Нагадаємо про цей смак дитинства:найпростіший рецепт гарбузової каші на молоці.
Раніше ми повідомляли, що морква подешевшала - можна готувати: рецепт копійчаних оладок на сніданок.
Так само стало відомо, що можна ласувати на дієті та в пост: легкий і простий салат з грибами та маринованими огірками.